Det lønner seg å delta i konkurranser hos FlipZone

Det utsagnet tror vi de hyggelige beboerne i Leirvikveien i Bergen vest kan skrive under på.

Innbyggerne i «Lyckliga gatan», som de selv sier, vant nemlig et besøk av vår populære Wipeout.

2. juni fikk vi gleden av å besøke en entusiastisk og superhyggelig gjeng, da vi pakket med oss wipeouten og avla dem et besøk utenom det vanlige. I løpet av en drøy time kunne små og store slå seg løs i det herlige sommerværet som strålte over Bergen denne praktfulle lørdagen. Piknikkurver med de herligste godbiter ble fortært, mens barn og voksne ga seg i kast med de snurrende armene til wipeouten.

Basert på alle smilene, skrikene og latterbrølene kan vi trygt slå fast at besøket ble så populært som vi håpte på – og da har vi lykkes med det vi ønsker; nemlig å skape magiske øyeblikk for våre brukere.

Takk til beboerne i Leirvikveien som har gitt oss tillatelse til å dele de praktfulle bildene i denne saken.

leirvikåsen4
leirvikåsen3