Velkommen til bursdagsfeiring hos FlipZone

Gratis kaffe til de voksne, bursdagsvert som viser dere hvor dere kan skifte i garderobe og som serverer mat og drikke på bursdagsrommet etter hoppingen og gave til bursdagsbarnet er inkludert i alle bursdagspakker.  I ordinær åpningstid kan man velge mellom standard bursdagsrom, fotballrom, discorom eller spacezone UV rom.  Man har rommet i forbindelse med spisetiden. Ønsker man å ta med egen kake må det være kake uten nøtter. Husk kakespade. Egne godteposer  går også fint. Minimum 8 personer i alle pakkene. Avbestilling må gjøres senest 4 døgn før feiring.
Gaven til jubilanten(e) en gratis hoppebillett som kan brukes senere. Er det flere som feirer sammen er det kr. 95,- ekstra pr jubilant utover en.

Har du spørsmål til bursdagsfeiring hos FlipZone? Ta kontakt på post@flipzone.no eller tlf 55 60 93 80

Velg ønsket rom eller pakke under.

Se video av bursdagsFlip hos FlipZone

3 gode grunner til å feire bursdagen på FlipZone

Slipper å rydde

Dere slipper å rydde. Når bursdagsfesten er over tar vi oss av ryddingen

God mat

Vi lager all mat fra førsteklasses råvarer, slik at også maten blir et høydepunkt på festen.

Barn elsker trampoliner

Hopping på trampoliner er fantastisk trening, samtidig som det er bra for balanse, motorikk og muskler

Her er hva noen av våre gjester sier om bursdagsfeiring på FlipZone:

Fantastisk bra opplegg! Bursdagsvert som faktisk var tilstede med barna i lek og som satte igang bursdagssang når det var kake. God mat (pizza) og ungene var storfornøyd.
Hadde ny bursdag uken etter og fremdeles veldig fornøyd. Bonus at bursdagsverten tok en backflip, som ungene snakket om lenge etterpå.
- Sissel-Iren
Kan ikke annet enn å skryte av bursdagsselskapet vi hadde her. God mat, bra opplegg og fantastiske ansatte. Godt jobbet!!
- Sandra
Feiret bursdag her i går, og ungene var storfornøyd! Super service av alle, både i resepsjon og bursdagsverter, de løp virkelig beina av seg for at alle skulle være fornøyd med dagen!
Og pizzaen var populær, smakte veldig godt!
- Pia

Sitatene er hentet fra anbefalinger skrevet av kunder på vår facebookside.