Disco og karaokebursdag fra kr. 199,-

60 min aktivitet + 60 min på rommet! Inviter alle til en uforglemmelig fest med vår spennende Disco Karaokebursdag. Feire bursdagen på en helt ny måte med en unik kombinasjon av disco og karaoke-moro, som garantert vil få alle til å danse og synge med glede! 

🎵 Gjør deg klar til å skinne på scenen: Ta mikrofonen og vis frem dine beste sangferdigheter mens du synger med til dine favorittlåter. Vår state-of-the-art karaoke-setup gir deg muligheten til å være stjernen i showet!

💃 Dans til rytmen av disco: La deg rive med av de pulserende discorytmene mens du danser med vennene dine på vår fantastiske dansegulv. Lysshowet og stemningen tar festen til neste nivå!

🍰 Feire med stil: Ingen bursdag er komplett uten deilig mat og drikke. Våre ansatte sørger for at du og gjestene dine blir tatt vare på med deilige godsaker mens dere nyter festen.

🎁 Skap minner: Med dans og fantastiske musikkopplevelser, vil denne bursdagen skape uforglemmelige minner som varer livet ut.

Bursdagsfeiring med 1 time hopping, Dark Ride og Storm VR, inkluderer saft å drikke og 60 minutter i vårt discorom. Pris fra kr. 199,- er med en hot dog til hver. (1 hot dog til hver må legges til som tilvalg for at prisen skal bli kr. 199,- pr person) Pris med pizza avhenger av hvor mange pizza dere ønsker. Vi beregner 3-4 personer på en stor pizza. 40 cm. Pris pr pizza kr. 190,-

Hoppestrømper kan kjøpes mot et tillegg på kr. 45,- pr person.
Minimum 8 gjester.

Disco- og karaokebursdag inneholder følgende:

  • Egen vert tar i mot selskapet og serverer deilig bursdagsmat
  • 1 time hopping, Dark Ride og Storm VR (Matpause etter 60 min)
  • 1 time i vårt discorom
  • Kuli, slush eller brus kan legges til som ekstravalg
  • Softis eller kuleis kan legges til som ekstravalg
  • 30 min ekstra aktivitetstid kan legges til som ekstravalg
  • Gave til bursdagsbarnet
  • 65 kr. ekstra pr bursdagsbarn fra barn nr. 2. 

XD Dark Ride

Gjør deg klar for et ekstraordinært eventyr med XD Dark Ride Motion Simulator! Denne banebrytende attraksjonen tar opplevelsen til nye høyder og tar deg med på en flersensorisk og interaktiv reise. Med et utvalg av ulike filmer som passer for barn helt ned til 6 års alderen, er dette en opplevelse som kan nytes av alle aldre. Gjør deg klar for en opplevelse som du aldri har opplevd maken til!

Storm VR

Ta del i den ultimate spillopplevelsen med The Storm™: Interaktiv Flerspiller-VR. Fordyp deg i en verden av nyskapende virtuell virkelighet med innovativ teknologi for håndbevegelser og spennende konkurransebasert spilling. Gjør deg klar for et unikt spill-eventyr som vil holde deg på kanten av stolen!

Spillet støtter opptil 2 spillere.

Bestill bursdag via nett, tlf 55 60 93 80 eller send mail til post@flipzone.no

Gratis kaffe til de voksne og gave til bursdagsbarnet er inkludert i alle bursdagspakker.