Fotballbursdag fra kr. 199,-

60 min aktivitetstid + 45 min på fotballrommet. Velkommen til en bursdagsopplevelse som vil få fotballhjertet til å slå raskere! Hos oss kan du gi bursdagsbarnet ditt en minneverdig feiring i vårt spesialdesignede fotballtema-rom, der fotballglede og spenning møter kreativitet og moro.

⚽️ Gjør deg klar for en skikkelig Fotballfest: Ta med fotball gjengen din og tråkk ut på «banen» i vårt toppmoderne fotballrom. Her får du muligheten til å være stjernen i din egen «kamp»

🕺 Dribble til rytmen av jubel: La deg rive med av den pulserende stemningen mens du danser og feirer med vennene dine på vår fantastiske «stadion». Musikken og stemningen tar festen til et helt nytt nivå!

🍔 Lad opp med energi: Ingen fotballfest er komplett uten deilig mat og drikke. Våre ansatte sørger for at du og gjestene dine blir ladet opp med deilige godsaker mens dere nyter feiringen.

📸 Fang de mest minneverdige øyeblikkene sammen med vennene dine, mens dere deler den dype lidenskapen for sporten!

Bursdagsfeiring med 1 time hopping, Dark Ride og Storm VR, inkluderer saft å drikke og 45 minutter i vårt fotballrom. Pris fra kr. 199,- er med en hot dog til hver. (1 hot dog til hver må legges til som ekstravalg for å få pris kr. 279,- pr person) Pris med pizza avhenger av hvor mange pizza dere ønsker. Vi beregner 3-4 personer på en stor pizza. 40 cm. Pris pr pizza kr. 190,-

Hoppestrømper kan kjøpes mot et tillegg på kr. 45,- pr person.
Minimum 8 gjester.

Fotballbursdag inneholder følgende:

  • Egen vert tar i mot selskapet og serverer deilig bursdagsmat
  • 1 time hopping, Dark Ride og Storm VR.
  • Mat i eget fotballrom etter en time aktivitet.
  • Kuli, slush eller brus kan legges til som ekstravalg
  • Softis eller kuleis kan legges til som ekstravalg
  • Gave til bursdagsbarnet
  • 65 kr. ekstra pr bursdagsbarn fra barn nr. 2. 

XD Dark Ride

Gjør deg klar for et ekstraordinært eventyr med XD Dark Ride Motion Simulator! Denne banebrytende attraksjonen tar opplevelsen til nye høyder og tar deg med på en flersensorisk og interaktiv reise. Med et utvalg av ulike filmer som passer for barn helt ned til 6 års alderen, er dette en opplevelse som kan nytes av alle aldre. Gjør deg klar for en opplevelse som du aldri har opplevd maken til!

Storm VR

Ta del i den ultimate spillopplevelsen med The Storm™: Interaktiv Flerspiller-VR. Fordyp deg i en verden av nyskapende virtuell virkelighet med innovativ teknologi for håndbevegelser og spennende konkurransebasert spilling. Gjør deg klar for et unikt spill-eventyr som vil holde deg på kanten av stolen!

Spillet støtter opptil 2 spillere.

Bestill bursdag via nett, tlf 55 60 93 80 eller send mail til post@flipzone.no

Gratis kaffe til de voksne og gave til bursdagsbarnet er inkludert i alle bursdagspakker.