MiniFlip (0-6 år)

MiniFlip

Lørdager og søndager er det MiniFlip for de minste på FlipZone fra kl. 10.00 – 11.00.   MiniFlip er for barn mellom 0 og 6 år. En voksen er inkludert i billetten. Pris kr. 199,- ved kjøp på nett. Pris kr. 215,- ved kjøp i resepsjonen.

Bursdag på MiniFlip?

Velkommen til miniflip Bursdag!

Feire bursdagen din på MiniFlip og opplev en fantastisk tid med spenning og moro! Vi tilbyr en full time, der du kan hoppe, leke og utforske sammen med vennene dine.

Etter hoppingen kan dere nyte 45 minutter i et av våre flotte bursdagsrom. Der kan dere kose dere med deilig pizza eller hotdog. Vi sørger for at dere blir mette og fornøyde!

Vår søte kanin, Flippi, vil også være til stede for å feire med dere. Han kommer med gave til bursdagsbarnet, som vil gjøre dagen ekstra minneverdig.

Vi tenker også på foreldrene! Alle foreldre som følger med på bursdagen, får gratis kaffe. Ta en velfortjent pause og slapp av mens barna har det gøy.

Sikkerheten er viktig for oss, derfor må alle bruke antiskliskokker under hoppingen. Dette er for å sikre at alle har en trygg og morsom opplevelse hos oss.

Trykk her for å booke tid

Velg lørdag eller søndag og finn MiniFlip i listen. Pris kr. 225,- inkludert 1 time hopping, pizza eller hot dog og saft. Om noen ikke har antisklistrømper koster disse kr. 45,-

Opp og Hopp

«Opp og Hopp» er en inspirerende og hjertevarmende sang som vil få deg til å smile og få deg til å føle deg bra. Denne fengende melodien og de positive tekstene vil garantert løfte humøret ditt.

I sangen formidler Flippi budskapet om at du er god nok akkurat som du er. Det er ingen grunn til å tvile på deg selv, for du er unik og fantastisk på din egen måte. «Opp og Hopp» oppmuntrer deg til å omfavne dine egne kvaliteter og spre glede rundt deg.