NattFlip

NattFlip arrangeres annenhver fredag (oddetallsuker) fra 19:00-21:00. 

NattFlip

Klar for en uforglemmelig kveld med fargerike discolys og spenning? Velkommen til NattFlip på FlipZone, hvor vi skaper magiske øyeblikk og parken kommer til live i «DISCO MODE».

Opplev en unik atmosfære når lysene slukkes og parken forvandles til et pulserende discolandskap. Delta i spennende konkurranser, ha det gøy og nyt ren glede i hele tre timer.

Dark Ride-konkurranse, kanonball-konkurranse og air hockey-konkurranse venter på deg. Bli med i disse actionfylte aktivitetene og vis frem dine ferdigheter. Du vil garantert bli revet med av den energiske stemningen.

Kanonball

Kanonballturneringen på FlipZone er fylt med intensitet og spenning. Lagene må samarbeide, utvikle taktikker og vise rå hurtighet for å dominere motstanderne.

Bli med på en spennende opplevelse der lagene konkurrerer om fristende premier og uendelig moro i en atmosfære fylt med disco lys og røyk.

Dark Ride

Gjør deg klar for et ekstraordinært eventyr med XD Dark Ride Motion Simulator!

Denne revolusjonerende attraksjonen tar opplevelsen til nye høyder og omgir deg med en flersensorisk og interaktiv reise. Designet for hele familien, garanterer den uforglemmelige øyeblikk av spenning og moro. Gjør deg klar for en virkelig engasjerende opplevelse som du aldri har sett maken til!

Hver NattFlip gir vi deg muligheten til å konkurrere i Dark Ride. Du kan delta i konkurransen og prøve å oppnå den høyeste poengsummen blant deltakerne. Den som stikker av med førsteplassen for selvsagt premie av oss.

Air Hockey

Er du klar til å konkurrere mot de beste Air Hockey-spillerne og vise frem dine ferdigheter ved bordet? Da er vår Air Hockey-turnering det perfekte arrangementet for deg!

For å sikre en jevn gjennomføring av turneringen vil våre hoppeverter være tilgjengelig for å veilede og organisere kampene.

Det er selvsagt premie til vinneren.