Innholdsrik påskeferie hos FlipZone

Påskeharen deler ut gratis påskeegg til de 300 første med hoppebillett på påskeaften

påskeferie moro

Påskeferie betyr masse moro hos FlipZone Trampolinepark i Åsane. Hver eneste dag i løpet av påskeferien vil påskeharen gjemme et påskeegg fylt med godsaker i parken. Her gjelder det å bruke sine fremste detektivegenskaper for å finne frem til egget.

Vi arrangerer også en rekke ulike konkurranser hver eneste dag som gladiatordueller, kanonballkamper, last hero standing på wipeouten, triksekonkurranser og mye mer. Her blir det muligheter for å vinne fine premier som Brann-billetter, godbiter fra vår bistro, klær og mye mer.

Påskens høydepunkt for ungdommen blir fredag 19/04 når byens største trampolinefest NattFlip går av stabelen. Det blir 3 timer fylt med konkurranser, lys, lyd og mye moro fra kl. 19-22.

På selveste påskeaften lager vi i stand påskeløp i trampolineparken der alle deltakerne vinner premie. Påskeaften deler påskeharen også ut gratis påskeegg til de 300 første gjestene med hoppebillett i parken.

Påskepass og dagspass

Påskepass gir hopping så lenge du vil hver dag i påskeferien til kr. 999.
Gjelder fra og med 12. april til og med 22. april.

Dagspass 1 dag kr. 379.-
Dagspass 2 valgfrie dager kr. 349.- pr dag.
Dagspass 3 valgfrie dager kr. 299.- pr dag.

Med påskepass og dagspass får du tilgang til alle parkens aktiviteter hele dagen.

NattFlip på langfredag

Høydepunktet for ungdommene blir fredag 19. april når vi inviterer til byens største trampolinefest; NattFlip. Her blir det flere ulike konkurranser med populære premier som hettegenser, caps og is. I tillegg trekker vi ut en deltaker som stikker av med et gavekort på kr. 300,-  På NattFlipen henter vi frem røykmaskiner, lasere, som kombinert med våre mange spotlights og moving heads garantert vil danne rammen for en magisk kveld. Festen varer fra kl. 19-22 og koster kun kr. 199,- pr person. Fra kjøkkenet anbefales vår tacobuffet for kun kr. 99,- pr person.

nattflip/langfredag

For de som ønsker å kombinere besøket med noe godt å spise har vi mye spennende på menyen.

Velkommen til påskeferie på FlipZone