Siste nytt om åpningen

collage1

Trampolineparken er ferdig bygget. Så fort alt er testet og godkjent åpner vi dørene til FlipZone Trampolinepark!

Nordens (kanskje Europas/verdens?) heftigste trampolinepark begynner å ta form. Veggene er dekorert av noen av verdens fremste graffitikunstnere. Direkte fra utstilling i Hollywood til FlipZone har kunstnerne på magisk vis tryllet frem øyesnop for enhver smak. Her kan man nyte en illsint Thor med hammeren eller la seg begeistre av selveste Bryggen.

For virkelig å få graffitien og parken til å skinne har vi montert opp et enormt lysanlegg som kan få selv respektable konsertarenaer til å blekne. Nærmere hundre kraftige lyskastere og byens største speilkule vil bidra til å skape en helt unik atmosfære på FlipZone.

En atmosfære som ikke minst våre mange dedikerte ansatte gleder seg til å sette sitt preg på. I våre rekker har vi alt fra utøvere i norgestoppen i turn, parkour og tricking til finalister i Idol og Norske Talenter.

Vårt mål er å skape magiske øyeblikk for våre gjester – Det gleder vi oss veldig til å komme i gang med når vi åpner dørene til FlipZone om ikke så lenge. Så mye gleder vi oss at vi har kickstartet bursdagssalget med noen utrolige priser.
Fra kun kr. 149,- pr person kan du nå booke bursdag som inkluderer en time hopping, profesjonell bursdagsvert, bursdagsrom og pizza eller hot dogs å spise. Bursdager kan nå bestilles med feiring fra 10. august og vi har kun et begrenset antall til denne spesialprisen.

Bestill bursdag her

thor-bursdag