Skoler og barnehager

Skoler og barnehager: KJEMPETILBUD PÅ AVSLUTNING

FlipZone Trampolinepark er en perfekt arena for skoleelever og barnehagebarn. Ønsker man tid i parken utenom ordinær åpningstid åpner vi den gjerne for dere om gruppen teller mer enn 10 personer.  I parken får man trent koordinasjon, spenst, styrke og fysikk samtidig som man har det grådig gøy sammen med vennene sine.

Om dere ønsker egen instruktør i forbindelse med besøket hos oss kan vi tilby dette mot et tillegg i prisen. Ta kontakt med oss så skreddersyr vi et opplegg for deres gruppe.

Med mer enn 70 trampoliner på gulv og vegger, byens eneste ninja warrior løype, total wipeout, Dodge Ball bane, Slam Dunk, stort skumbasseng og mye mer kan vi by på noe som passer for alle.

AVSLUTNING FOR SKOLE ELLER BARNEHAGE? Kontakt oss på post@flipzone.no eller 55 60 93 80 for å booke en drømmedag hos oss.

Akkurat nå gir vi dere et fantastisk tilbud på avslutninger som gjennomføres på hverdager før kl. 16.00 hos oss. NB: Gjelder ikke ferie og skolefridager. Dere kan velge mellom to ulike pakker:

Pakke 1: 1 time hopping, pizza og saft kr. 120,- 

Pakke 2: 2 timer hopping, pizza og saft kr. 170,- Inkludert 1 XD Dark Ride spill.

I pakke 1 spiser gjestene etter hoppingen. I pakke 2 spiser gjestene etter første timen, samtidig som vi rigger til vårt lys og lydanlegg som gir en magisk ramme rundt den andre timen med disco i parken og konkurranser.

Prisene er eks mva.

Dersom noen trenger hoppestrømper koster disse kr. 42,- pr stk.

Ønskes det å legge til vår nye VR attraksjon er prisen kr. 40,- pr person.

Å komme seg til FlipZone ved hjelp av buss er veldig enkelt. Gå på linje 4 mot Flaktveit. Gå av på busstoppet “Industrihuset”, gå 1 minutt retning Flaktveit og du er fremme.

Henvendelser gjøres til post@flipzone.no eller på tlf 55 60 93 80