Skoler og barnehager

Skoler og barnehager: KJEMPETILBUD PÅ AVSLUTNING

FlipZone Trampolinepark er en perfekt arena for skoleelever og barnehagebarn. Ønsker man tid i parken utenom ordinær åpningstid åpner vi den gjerne for dere om gruppen teller mer enn 10 personer.  I parken får man trent koordinasjon, spenst, styrke og fysikk samtidig som man har det grådig gøy sammen med vennene sine.

Om dere ønsker egen instruktør i forbindelse med besøket hos oss kan vi tilby dette mot et tillegg i prisen. Ta kontakt med oss så skreddersyr vi et opplegg for deres gruppe.

AVSLUTNING FOR SKOLE ELLER BARNEHAGE? Kontakt oss på post@flipzone.no eller 55 60 93 80 for å booke en drømmedag hos oss.

Akkurat nå gir vi dere et fantastisk tilbud på avslutninger som gjennomføres på hverdager før kl. 16.00 hos oss. NB: Gjelder ikke ferie og skolefridager og gjelder kun ved forhåndsbestilling. Våre pakker:

Pakke 1: 1 time hopping, XD Dark Ride, pizza og saft kr. 139,- 

Pakke 2: 2 timer hopping, XD Dark Ride, pizza og saft kr. 199,- 

Pakke 3: 1 time hopping og XD Dark Ride kr. 99,-

Pakke 4: 2 timer hopping og XD Dark Ride kr. 159,-

I pakke 1 spiser gjestene etter hoppingen. I pakke 2 spiser gjestene etter første timen, samtidig som vi rigger til vårt lys og lydanlegg som gir en magisk ramme rundt den andre timen med disco i parken og konkurranser.

Vi tilbyr også en pakke til mindre skolegrupper som kommer i skoletiden innenfor vår åpningstid. Denne pakken er for 4 elever med hopping, Dark Ride og pizza. Pris kr. 599,-  Evt. antsklistrømper kr. 29,-  Dette er et tilbud som passer for skoler som har elever som ikke finner seg helt til rette i skolehverdagen, eller som av en annen grunn fortjener et morsomt avbrekk.

Dersom noen trenger hoppestrømper koster disse kr. 29,- pr stk.

Ønskes det å legge til vår nye VR attraksjon er prisen kr. 40,- pr person.

Å komme seg til FlipZone ved hjelp av buss er veldig enkelt. Gå på linje 4 mot Flaktveit. Gå av på busstoppet “Industrihuset”, gå 1 minutt retning Flaktveit og du er fremme.

Henvendelser gjøres til post@flipzone.no eller på tlf 55 60 93 80