SpaceZone UV bursdag fra kr. 199,-

60 min aktivitet og 45 min på SpaceZone UV rom. Inviter alle til en uforglemmelig opplevelse med vår fortryllende Space UV-bursdag. Feire bursdagen på en helt unik måte med en magisk kombinasjon av UV-lys og rominspirerte effekter som skaper en stjernehimmel og får deg til å lyse opp i mørket.

🌟 Gjør deg klar til å skinne som stjerner: Stå i sentrum av det glødende UV-lyset og strål mens du danser og feirer med vennene dine.

💃 Dans i verdensrommet: La deg rive med av pulserende rytmer mens du danser under UV-lysets fortryllende glød. lysene og atmosfæren tar festen til et helt nytt, kosmisk nivå!

🍰 Feire med glød: Ingen UV-bursdag er fullkommen uten deilig mat og drikke. Våre ansatte sørger for at du og gjestene dine blir bortskjemt med smakfulle godbiter mens dere nyter den glødende feiringen.

🌌 Skap strålende minner: Gjennom dans og unike opplevelser under UV-lyset vil denne bursdagen skape minner som gløder og varer livet ut.

Bursdagsfeiring med 1 time hopping, Dark Ride og Storm VR, inkluderer saft å drikke og 45 min i vårt SpaceZone UV rom. Pris fra kr. 199,- er med en hot dog til hver. (1 hot dog til hver må legges til som ekstravalg for å få pris kr. 199,- pr person)  Pris med pizza avhenger av hvor mange pizza dere ønsker. Vi beregner 3-4 personer på en stor pizza. 40 cm. Pris pr pizza kr. 190,- 

Hoppestrømper kan kjøpes mot et tillegg på kr. 45,- pr person.
Minimum 8 gjester.

SpazceZone UV bursdag inneholder følgende:

  • Egen vert tar i mot selskapet og serverer bursdagsmat
  • 60 minutter hopping, Dark Ride og Storm VR
  • Kuli, slush eller brus kan legges til som ekstravalg 
  • Softis/kuleis kan legges til som ekstravalg
  • 30 min ekstra aktivitetstid kan legges til som ekstravalg
  • Gave til bursdagsbarnet
  • 65 kr. ekstra pr bursdagsbarn fra barn nr. 2. 

XD Dark Ride

Gjør deg klar for et ekstraordinært eventyr med XD Dark Ride Motion Simulator! Denne banebrytende attraksjonen tar opplevelsen til nye høyder og tar deg med på en flersensorisk og interaktiv reise. Med et utvalg av ulike filmer som passer for barn helt ned til 6 års alderen, er dette en opplevelse som kan nytes av alle aldre. Gjør deg klar for en opplevelse som du aldri har opplevd maken til!

Storm VR

Ta del i den ultimate spillopplevelsen med The Storm™: Interaktiv Flerspiller-VR. Fordyp deg i en verden av nyskapende virtuell virkelighet med innovativ teknologi for håndbevegelser og spennende konkurransebasert spilling. Gjør deg klar for et unikt spill-eventyr som vil holde deg på kanten av stolen!

Spillet støtter opptil 2 spillere.

Bestill bursdag via nett, tlf 55 60 93 80 eller send mail til post@flipzone.no

Gratis kaffe til de voksne og gave til bursdagsbarnet er inkludert i alle bursdagspakker.