Superheltuke

Opplev en uforglemmelig høstferie. Fra 7. til 15. oktober inviterer vi deg til en superheltuke, fylt med action fra morgen til kveld. 

Ta del i moroa ved å ta selfies med ikoniske figurer som Spiderman, Batman og mange flere superhelter. Få sjansen til å lære kule triks mens du får en high-five fra ingen ringere enn Superman selv! Våre superhelter er klare til å gi deg minner for livet.

Men ikke la deg lure av de skumle skurkene som kanskje prøver å sette kjepper i hjulene for våre helter. Hold øynene åpne og vær klar til å stå sammen med superheltene for å møte enhver utfordring. Det blir kanonball turnering hvor heltene kjemper mot skurkene. Det blir selvsagt premie til vinnerlaget. 

Som om ikke det var nok, vil det hver dag i høstferien bli krydret med spennende konkurranser og aktiviteter som garantert vil få adrenalinet til å pumpe. 

10:00 – 11:00: MiniFlip med Flippi-show kl. 11:30.

11:00 – 19:00: Portene står åpne for en hel dag med eventyr og moro!

11:30: Ta imot ekte superhelter som deler ut superhelttatoveringer!

12:30: Hold øynene åpne og hils på den mystiske ninjaen som gjester parken – en opplevelse du ikke vil gå glipp av!

13:30: Vær med på spenningen når ballonger fylles med overraskelser, og premiene venter på de heldige som tør å poppe dem!

14:30: Superheltene er tilbake med mer superheltmagi – sikre deg din unike superhelttatovering og føl deg som en ekte beskytter av rettferdighet!

15:30: Ninjaen gjør et nytt, uventet besøk i parken – se opp for hans lynraske ferdigheter!

16:30: Utfordre deg selv i en episk Battle Beam-duell sammen med en superhelt – hvem vil gå seirende ut av kampen?

17:30: Bli med i kanonballturneringen og vis dine ferdigheter mens du konkurrerer med andre i en intens kamp om å være den siste som står! Hvem tror du vinner? Heltene vs skurkene.

Gled deg til en helg fullpakket med uforglemmelige øyeblikk og actionfylte aktiviteter hos FlipZone!

10:00 – 20:00: En hel dag med eventyr venter på deg med våre utvidede åpningstider!

10:00 – 12:00: Bli med oss når Flippi, parkens egen superhelt besøker FlipZone. 

12:30: Klare for en heroisk duell? Gå opp på Battle Beam sammen med en superhelt og vis dine ferdigheter i en kamp mellom styrke og balanse.

13:30: Superheltene er tilbake for å dele ut superhelttatoveringer – vær med på å skape din egen legendariske stil og bli en del av teamet!

14:30: Hold pusten mens ballongene fylles med spennende premier – kanskje det er nettopp din ballong som skjuler den ultimate skatten!

15:30: Ninjaen gjør en uventet entré i parken – se hans smidige bevegelser og la deg inspirere av hans mystiske tilstedeværelse!

16:30: Superheltene gjør enda en opptreden, denne gangen med mer superheltmagi i form av enda flere tatoveringer – bli med i rekken av helter!

17:30: På nytt får du sjansen til å balansere og bryne deg på Battle Beam med en superhelt ved din side – hvem vil vise seg å være den ultimate mesteren?

18:00 – 20:00: Mørket senker seg, og parken forvandles til en magisk discotilværelse! DJ-en starter kvelden med et fyrverkeri av rytmer og stemning som garantert vil sette deg i dansetakt.

Gled deg til en dag og kveld full av eventyr, spenning og stemning hos oss.