FlipZone Takeover

Opplev det ultimate adrenalinkicket med FlipZone Takeover! Vårt splitter nye konsept gir deg og din gruppe den ultimate moroa. I denne unike opplevelsen får dere hele trampolineparken for dere selv i hele 2 timer, inkludert tilgang til Dark Ride, Storm VR og våre arcadespill.

🎉 Ta over parken: Få parken for dere selv og styr moroa i 2 fantastiske timer. Enten det er en bursdag, en vennegjeng eller et lag, er dette den perfekte opplevelsen for dere!

🕹️ Opplev det hele: Utforsk våre spennende attraksjoner, inkludert Dark Ride, VR og arcadespill. Ta på sokkene, grip kontrollen og nyt hvert eneste adrenalinfylte øyeblikk.

📅 Tilgjengelighet: Book hver lørdag og søndag fra 19:00 til 21:00. Minst 10 personer er nødvendig for å bestille. Prisen starter fra kun kr. 499,- per person. Eventuelle tilleggsprodukter som sokker, mat og drikke kommer i tillegg.

Nyt maten i vår American Diner

🍕 Pizza Perfeksjon: Utforsk vår mangfoldige meny med utsøkte pizzaer. Velg blant 15 unike varianter som spenner fra klassiske favoritter til spennende kombinasjoner. Vi har også et utvalg av vegetariske alternativer. Hver bit av våre pizzaer er nøye sammensatt for å gi deg en smakfull opplevelse som er umulig å motstå.

🌭 Hotdog Delight: For de som foretrekker en rask og deilig klassiker, tilbyr vi saftige hotdog. Våre hotdogs er laget med førsteklasses ingredienser og er en perfekt blanding av smak og enkelhet. Perfekt som en rask bit underveis i moroa.

XD Dark Ride

Gjør deg klar for et ekstraordinært eventyr med XD Dark Ride Motion Simulator! Denne banebrytende attraksjonen tar opplevelsen til nye høyder og tar deg med på en flersensorisk og interaktiv reise. Med et utvalg av ulike filmer som passer for barn helt ned til 6 års alderen, er dette en opplevelse som kan nytes av alle aldre. Gjør deg klar for en opplevelse som du aldri har opplevd maken til!

Storm VR

Ta del i den ultimate spillopplevelsen med The Storm™: Interaktiv Flerspiller-VR. Fordyp deg i en verden av nyskapende virtuell virkelighet med innovativ teknologi for håndbevegelser og spennende konkurransebasert spilling. Gjør deg klar for et unikt spill-eventyr som vil holde deg på kanten av stolen!

Spillet støtter opptil 2 spillere.

Bestill Take Over via nett, tlf 55 60 93 80 eller send mail til post@flipzone.no