VinterFlip2024

Opplev en uforglemmelig vinterferie på FlipZone. Fra 26 februar til 1 mars inviterer vi deg til en vinterferie, fylt med action fra morgen til kveld. 

  • Parken vil være åpen fra klokken 08.00 for alle med VinterFlip (parken er åpen fra kl 10.00-20.00 for alle andre)
  • Program fra kl 08.00 til 12.00
  • Mulighet for fri hopping fra kl 12.00 til 15.00
  • Varm lunsj kl 11.00 hver dag til alle deltakerne med VinterFlip
  • Morgendisco
  • Karaoke konkurranser
  • Dark Ride, Storm, Air Hockey 
  • Kanonballturnering

Karaoke

Bli med på en uforglemmelig karaokefest i vårt fantastiske Disco- og Karaoke-rom!

Rommet er utstyrt med en egen scene og lydanlegg. Våre  ansatte er klare til å sørge for at stemningen når nye høyder i morgentimene.

Ikke bare det, det blir også spennende konkurranser i karaoke-rommet, hvor du kan vinne flotte premier som vil få deg til å synge enda høyere!

Morgendisco

Opplev en energifylt start på dagen med vår morgendisco på Flipzone-scenen!

Ta en tidlig start og dans deg inn i dagen mens DJ-en vår spinner de ferskeste hitene. Med blendende lys og pulserende rytmer vil du føle deg som om helgen er midt i uken! Enten du vil shake løs alene eller samle vennene dine for en morgenrave, er Flipzone-scenen stedet å være. 

Kanonball

Kanonballturneringen på FlipZone er fylt med intensitet og spenning. Lagene må samarbeide, utvikle taktikker og vise rå hurtighet for å dominere motstanderne.

Bli med på en spennende opplevelse der lagene konkurrerer om fristende premier og uendelig moro i en atmosfære fylt med disco lys og røyk.

Dark Ride

Gjør deg klar for et ekstraordinært eventyr med XD Dark Ride Motion Simulator!

Denne revolusjonerende attraksjonen tar opplevelsen til nye høyder og omgir deg med en flersensorisk og interaktiv reise. Designet for hele familien, garanterer den uforglemmelige øyeblikk av spenning og moro. Gjør deg klar for en virkelig engasjerende opplevelse som du aldri har sett maken til!

I vinterferien gir vi deg muligheten til å konkurrere i Dark Ride. Du kan delta i konkurransen og prøve å oppnå den høyeste poengsummen blant deltakerne. Den som stikker av med førsteplassen for selvsagt premie av oss.